Lexus LX ienāca Eiropas tirgū

18-07-2022, 17:36
Skaistais rāmja apvidus auto Lexus LX atkārtos Toyota Land Cruiser 300 modeli.Automašīnai tiks izmantota jauna platforma, kas tā svaru padarīs par 200 kg mazāku. Turklāt modelis varēs lepoties ar diezgan labu tehnisko aprīkojumu. Visu informāciju par šo jauno produktu mēs jums pastāstīsim tālāk tekstā.
Pirmā lieta, ko vēlos atzīmēt, ir V6 dzinējs ar turbokompresoru ar 415 zirgspēkiem un 650 N * M. griezes moments. Tas var darboties gan ar tradicionālo sešpakāpju manuālo, gan 10 pakāpju automātisko. Protams, ir visu riteņu piedziņa, kas palīdzēs aktīvi forsēt bezceļu.

Automašīnas interjers patiešām izdevās, jo šeit tika uzvilkti gandrīz visi interjera elementi. Modelis lepojas ar elegantu multivides sistēmu ar 12,3 collu ekrānu, kā arī atjauninātu informācijas paneli. Turklāt ir atpakaļskata kamera ar sadursmes brīdinājumu, kas darbojas kopā ar radaru.
Priecē apvidus auto izskats, kas kļuvis nedaudz sportiskāks. Modelis saņēma saīsinātu spoileri, sava veida sporta virsbūves komplektu, jaunu svaigu optiku, kā arī leģētā tērauda diskus. Kopumā automašīna izrādījās ārkārtīgi zinātkāra un jūsu uzmanības vērta. Jaunā Lexus LX pārdošanai vajadzētu parādīties šīs vasaras beigās.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Lexus LX ienāca Eiropas tirgū:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив