Ford E-Transit izrādījās diezgan pieņemams Eiropas un Ziemeļamerikas patērētājiem.

Nesen kļuva zināms, ka aptuvenās Ford Transit elektriskās versijas izmaksas būs aptuveni 35 tūkstoši eiro. Dolāros tas ir aptuveni 43 tūkstoši. Tāpēc tiek prognozēts, ka pārdošanas līmenis, pēc zīmolu ekspertu prognozēm, būs augsts. Atgādinām, ka uzrādītais modelis tiek ražots ar atvērtu augšdaļu.

Šī modifikācija elektriskajiem transportlīdzekļiem notiek diezgan reti. Tomēr Ford inženieri nolēma izmantot iespēju. Daudzi autoblogeri jau uzskata, ka šis solis ir priekšā savam laikam.

Ford E-Transit būs pieejams 8 versijās. Īpaša uzmanība tiek pievērsta kravas nodalījumu konteineriem. Arī Forda garenbāze ir daudz eksperimentējusi. Pārbaudes braucieni parādīja, ka mašīnai ir laba stabilitāte uz visām virsmām (ieskaitot mitru asfaltu). Starp citu, modeļa priekšpasūtījumus var veikt tieši tagad.

Baterijas jauda - 67 kW / h. Ar vienu uzlādi automašīna nobrauc 167 jūdzes, kas ir diezgan labi. Elektromotorā ir vairāk nekā 250 "zirgu". Modelis ir aprīkots arī ar ģeneratoru. Visticamāk, to izmantos, lai padotu elektronisko "pildījumu".скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Patīkami pārsteidza jaunā Ford E-Transit cena:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив