Chevrolet Trax gatavojas masveida jauninājumiem. Šī nav standarta kosmētiskā restilēšana, bet gan pilnvērtīga automašīnas modifikācija, kas ietver spēka agregāta uzlabošanu. Lieta ir tāda, ka Amerikas Savienotajās Valstīs ar zīmolu Chevy Trax tiek pārdots būtībā tas pats Opel Mokka, kas ir 2012. gada pirmās paaudzes modelis.

Lieki piebilst, ka modelis ir morāli novecojis un ilgu laiku ir nepieciešams augstas kvalitātes modernizācija. Visbeidzot, Chevrolet sāka domāt par pilnvērtīgu pārveidošanu, kas cita starpā aizstās veco 1,2 litru benzīna motoru ar jaunu 1,4 turbokompresoru, kas ražo līdz 155 Zs. Protams, modifikācija ir vairāk nekā pieticīga, taču jums jāatzīst, ka tā ir daudz labāka nekā nekas.

Tomēr tas nemazina faktu, ka otrās paaudzes Tracker jau ilgu laiku ir pārdots Ķīnā un Latīņamerikā. Šai automašīnai ir 165 Zs dzinējs. un 240 N • m. Tajā pašā laikā tiek pārdotas ne tikai pamata versijas, bet arī uzlabotas LS un LT modifikācijas. Un, lai gan ASV pieprasījums pēc SUV no Chevrolet ir mazs, automašīna nepārprotami atpaliek no ārvalstu kolēģiem.
Mēs ceram, ka pieprasījums pēc Trax joprojām uzlabosies, un turpmākie atjauninājumi padarīs SUV par hibrīdu vai elektrisku.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Pēc restilēšanas Chevrolet Trax pievienos jaudu:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив