Elektriskais Ford Mustang Mach-E dārdēja kā zibens no skaidrām debesīm un beidzot paziņoja par iekšdedzes dzinēju ēras beigām. Kurš to būtu domājis, ka klasisks poniju auto pārvērtīsies par pilnvērtīgu elektrisko krosoveru ar labu jaudas rezervi un ļoti jaudīgu dzinēju līniju.
Jaunā Ford Mustang Mach-E versija, kas parādīsies 2022. gada vasaras vidū, pircējiem piedāvās nedaudz jaudīgāku elektromotoru, kā arī ietilpīgu 91 kWh akumulatoru, ar vienu uzlādi vajadzētu pietikt 510 kilometriem. slavenais WLTP cikls.

Turklāt tie nedaudz uzlabos salona apdari, kas, godīgi sakot, pēdējo gadu mustangos atstāj ne to patīkamāko iespaidu. Viņi arī pievienos jaunas funkcijas multimediju sistēmai ar lielu ekrānu, kā arī pabeigs kruīza kontroli, kas dažos gadījumos var spēlēt pilnvērtīga autopilota funkciju.
Kopumā Ford Mustang Mach-E tiek pārdots labi, neskatoties uz neapmierināto V8 fanu izsaucieniem, kuri joprojām nevar samierināties ar tehnoloģiskās nākotnes iestāšanos. Atliek vien sagaidīt sērijas tālāko attīstību Mustang jau pazīstamajā ponycar klasē.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Ford Mustang Mach-E papildinās diapazonu:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив