Hyundai Creta ir lielisks Dienvidkorejas SUV, kas ar lieliem panākumiem tiek pārdots ASV un Eiropas tirgos. Modelis ir tik ļoti iecienījis rietumnieku, ka tas burtiski tiek izslaucīts no automašīnu tirdzniecības vietām un prasa papildināšanu. Protams, Āzijas dizaineri un dizaineri nevarēja palikt kurli pret šo patērētāja vaidu un prezentēja Hyundai Creta pārveidotu versiju ar jaunu dzinēju.
Pieticīgs aspirācijas 1,5 MPI darbosies kā spēka agregāts, nodrošinot 115 ZS. un 144 ņūtonmetru griezes moments. Šis "mazulis" strādā ar standarta sešpakāpju mehāniku, kā arī sagremo tandēmu ar IVT variatoru, kas atbalsta visu riteņu piedziņu.

Kopumā motora mazā jauda nemaz neizceļas no vispārējās temperatūras slimnīcā un nemulsina pircējus, kuri iegādājas šo budžeta modeli, lai ietaupītu naudu. Galu galā zemo jaudu vairāk nekā kompensē automašīnas iespējas un iespējas, kas tiek piedāvātas plašā diapazonā.
Šeit jums ir adaptīvā kruīza kontrole un lieliska klimata sistēma ar visa un visa apsildi, kā arī neticami veiksmīga multimediju sistēma ar ērtu izvēlni un daudziem kustības režīmiem. Kopumā Āzijas auto industrija kārtējo reizi ir sevi pierādījusi aprīkojuma ziņā.

Lai kā arī būtu, jaunā krosovera versija, kurā ir arī nelieli jauninājumi kosmētikas ziņā, tirgū nonāks tuvāko pāris mēnešu laikā. Iepriekšēja pasūtīšana jau ir sākusies!скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Tiek sākta jaunā Hyundai Creta ražošana:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив