Elektriskais Audi Q5 e-tron saņems jaunu versiju. Slavenais vācu elektriskais krosovers, kas tika izlaists uz MEB platformas, ir ieguvis milzīgu popularitāti visā pasaulē, un tāpēc tiek garantētas jaunas šīs automašīnas versijas, paaudzes un pārveidojumi.
Tātad jaunā versija sākotnēji tiks izplatīta Ķīnas tirgū, lai gan iespējams, ka pavisam tuvākajā nākotnē tā parādīsies arī Vecās pasaules auto dīleros. Modelis iepriecinās ar jaudīgāku 340 kW spēkstaciju, kas atbilst 462 ZS, kā arī lielāku akumulatoru.

Tagad Audi Q5 e-tron ar vienu uzlādi nobrauc gandrīz 600 kilometrus, kas ir uz pusi mazāks nobraukums nekā jebkuram vidējam modernam sedanam ar vienu degvielas tvertni. Turklāt viņi necenšas tīri vizuāli atjaunināt interjeru un eksterjeru.
Pateicoties dažādām sīkām detaļām un tradicionālajai optikas aizstāšanai ar radiatora režģi, jaunā Audi Q5 e-tron izskats ir kļuvis daudz modernāks un pievilcīgāks. Mums nav šaubu, ka šis izskatīgais vīrietis būs ļoti populārs un ļoti pieprasīts Ķīnas tirgū.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Audi Q5 e-tron saņems jaunu versiju:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив