Toyota Avalon Hybrid Nightshade ir jaunākā izskatīgā Toyota Avalon sedana versija, kas nonākusi ASV tirgū. Pēc tam modelis šim reģionam vairs netiks piegādāts zemā patērētāju pieprasījuma dēļ. Lēmums pārsteigt dažus fanus ar hibrīdu šķiet absurds, taču domājam, ka japāņi joprojām lolo cerību banketu turpināt.
Pats hibrīds atšķirsies ar labiem tehniskajiem parametriem. Zem tā pārsega no ziņkārīgo acīm būs paslēpts ļoti griezes moments V6 dzinējs ar 305 ZS. un 326 ņūtonmetru griezes moments. Turklāt autovadītājiem būs uzreiz divi elektromotori, kas izkaisīti pa abām hibrīda asīm.

Runājot par akumulatoru, to nebūs iespējams uzlādēt, kas zināmā mērā sarūgtinās mūsdienu PHEV automašīnu cienītājus. Neskatoties uz to, bufera akumulators ļaus ievērojami ietaupīt degvielu un rūpēties par vidi, kas nezaudē savu nozīmi Rietumu valstīs.
Atliek tikai šķērsot pirkstus un vērot, kā iet bojā laba sedanu sērija, kas baidās no pēdējām nāves krampjiem ASV tirgū. Ceram, ka Eiropā sedans turpinās pārdot kā ierasts, kā arī klāstam pievienosim hibrīda versiju no Amerikas.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Toyota Avalon Hybrid Nightshade nāk uz ASV:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив