Volkswagen Touareg krosovers ir pelnīti ļoti pieprasīts savā cenu segmentā. Modelim ir patīkams dizains, pieklājīgs tehniskais aprīkojums un pilns komfortablu iespēju klāsts, kas ļauj ar visām ērtībām veikt pat lielus attālumus par ļoti pieticīgu samaksu.
Tomēr pat starp populāriem modeļiem rodas rūpnīcas defekti, kas var kalpot par labu iemeslu automašīnu partijas atsaukšanai. Tieši tā nesen notika ar Volkswagen Touareg, kura 476 eksemplāri tika uzaicināti uz obligāto servisu.

2020. gadā ražotās automašīnas saņēma nepietiekami uzticamu atsevišķu balstiekārtu stiprinājumu, kā rezultātā pastāv iespēja zaudēt to stingrību, kas savukārt var izraisīt avārijas situāciju. Identificētā krosoveru partija tiks apkalpota bez maksas un ārpus kārtas.
Protams, šī nav pirmā šāda kompānija, kas skar VW grupas un tās meitasuzņēmumu automašīnas. Tomēr mums ir jāizsaka atzinība vācu koncerna pedantismam, kas nekavējoties novērš visus trūkumus un darbības traucējumus. Mēs ceram, ka, attīstoties jaunām tehnoloģijām, augs arī kvalitātes līmenis un tā kontrole un recenzijas kļūs vēl mazākas.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Volkswagen Touareg atsaukts apturēšanas dēļ:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив