Itāļu Fiat iepazīstināja sabiedrību ar savu jauno krosoveru, kura nosaukumu burtiski izvēlējās visa pasaule. Atklātā tiešsaistes balsojuma rezultātā modelis ieguva skanīgo nosaukumu Pulse, kas kaut kādā veidā raksturo automašīnu. Pagaidām krosovers tiek gatavots sērijveida ražošanai, taču itāļi jau dalās ar sabiedrību ar gaidāmā jaunuma detaļām.
Krosovers aizņems tirgus budžeta segmentu, tāpēc no tā nevar gaidīt lielu veiklību. Zem automašīnas pārsega atradīsies diezgan iespaidīga benzīna dzinēju līnija, kuru vidējā jauda būs aptuveni 120 ZS. Viņi strādā vai nu ar mehāniku, vai ar Aisin variatoru. Pēdējais, starp citu, lieliski darbojas ar etanolu, ko oficiāli atbalstīs motoru līnija.

Pēc izskata itāliete drīzāk atgādina amerikāņu automobiļu industrijas darbus. Ir arī neveselīga tieksme pēc gigantisma un izspēles brutalitātes, lai gan kopumā modeļa ārpuse izskatās diezgan jauki. Iekšpusē pircēji sagaida masīvu stūri, ādas sēdekļus, kā arī digitālā tipa kārtīgu, ieskautu augstas kvalitātes plastmasā.
Fiat Pulse pārdošanā parādīsies tikai 2022. gada vidū, tāpēc pircējiem vēl ir laiks padomāt un pat atlicināt naudu iespējamai priekšpasūtīšanai, kuru sola atvērt maijā.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Crossover Fiat Pulse dalījās ar informāciju:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив