Daudzējādā ziņā patīkamā Skoda Karoq saņēma vēl vienu pārveidojumu, kas atjaunināja krosovera priekšpusi, kā arī pievienoja dažus labumus salonā. Godīgi sakot, mēs jau esam zaudējuši visu šo kosmētisko uzlabojumu un nelielo izmaiņu skaitu, ko mūsdienu modeļi aktīvi veic starp pilnām paaudžu maiņām.
Lai kā arī būtu, Skoda Karoq patiešām ir daudz fanu tā ārkārtīgi pieņemamo izmaksu dēļ, un tāpēc ir jāveic pārveidošanas pārskatīšana. Mēs pat nerunāsim par to, ka dizaineri ir mainījuši radiatora režģi un optiku ar LED miglas lukturiem, jo tā ir obligāta prasība jebkuram šāda veida atjauninājumam.

Dodamies uzreiz uz salonu, kur sēdekļi tika pārvilkti ar jaunu, taustei patīkamu audumu. Atbildīgie stāsta, ka tas ir daudz videi draudzīgāks nekā iepriekšējais apdares materiāls. Nedaudz atjaunināta ir arī multimediju sistēma, kuras ekrāns ir palicis tāds pats miniatūrs. Taču ir jaunas funkcijas un uzlaboti parkošanās sensori.
Dzinēju klāsts palika uz vietas, kā arī vairāki transmisijas veidi. Kopumā atjauninātais Skoda Karoq nav daudz pievienojis vērtību, un tāpēc modelis turpinās pārdot kā karstmaizes valsts darbinieku vidū.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно



Komentāri Skoda Karoq saņēma vēl vienu pārveidojumu:





Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив